Ο Teplice βρήκε τον διάδοχο του Rado, έφεραν τη λεβάντα στο Liberec


Η λέσχη αναφέρουμε νέο προπονητή ανακοίνωσε μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον Χράντετς Κράλοβε, Teplice έχασε 1: 3η

Vavruška πήγε στα ACKs από Liberec juniors, η ομάδα ανέλαβε να ανακληθεί ζευγάρι Jiří Kotrba – Josef Csaplár. Slovan κατάφερε να τον σώσει και επιπλέον κέρδισε το Κύπελλο στη μέση του FARC, που σημαίνει συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Τα πάντα έτσι φάνηκε ότι η Λίμπερετς-Μια ομάδα θα είναι στοιχημα στην επόμενη σεζόν, αλλά τελικά Παραδόξως κατευθύνεται προς Teplice. Θα είναι η τρίτη δεσμεύσεις του πρωταθλήματος το 2011 και το 2012 οδήγησε Pribram και την περασμένη άνοιξη για λίγο Liberec Α-ομάδα.

«Είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι ‘αυτό, δεν θα Ανέλυσε λόγους.Πήρα μια προσφορά που σκέφτηκα “, δήλωσε ο Vavruška αφού οδήγησε τον τελευταίο γύρο του Λίμπερετς για να κερδίσει 5: 1 πάνω από České Budějovice.

“Μου άρεσε το φάσμα των εργασιών που δεν είναι μόνο για τη διαχείριση της ομάδας, αλλά και για την πραγματοποίησή της. Θα έχω περισσότερες πιθανότητες αυτοπραγμάτωσης. Σε Teplice, εργάστηκα, ξέρω ότι το τοπικό περιβάλλον, πηγαίνοντας σε κάποιον άλλο «, είπε ο προπονητής, ο οποίος εργαζόταν σε Stínadlech νεολαίας.

Αυτό θα αναχώρησή του υπήρξαν διαφωνίες με την ηγεσία του Liberec, Vavruška αρνήθηκε. “Δεν είχα διαφωνία, με ενδιέφερε το εύρος των θερμών προσφορών”, εξήγησε. Και πρόσθεσε ότι ο Liberec δεν φοβάται: “Νομίζω ότι το Slovan Liberec είναι ένα εμπορικό σήμα.Αμφιβάλλω ότι στέκεται και πέφτει μαζί μου. “Ο Teplice προετοίμασε για αυτόν ένα τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει την επόμενη εβδομάδα. «Δεν θέλαμε να πάμε σε ένα λεωφορείο που να συνδέεται με κάτι. Ήταν για μένα μια μεγάλη έκπληξη όταν μάθαμε ότι ήταν πρόθυμος από Liberec να φύγει «, δήλωσε ο Teplitz αθλητικός διευθυντής Ιαν Skýpala.

Με Vavruška ήδη Teplice εργάστηκε και ως εκ τούτου, ζήτησε τη γνώμη του κατάσταση όσον αφορά την αποχώρηση του Peter Συμβούλιο. “Τη στιγμή εκείνη, ο David Vavruška μου stoiximan προγνωστικα στοιχηματοσ έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τη δουλειά”, δήλωσε ο Σκίπαλα. Και εξήγησε: “Τον επιλέξαμε για το χάρισμα του, για το θάρρος του να ωθήσει τον εαυτό του στο πρωτάθλημα με σύγχρονες προσεγγίσεις.Μια νέα γενιά των προπονητών, έρχεται απλά να κρατήσει το όνομά σας. «

Skýpala πιστεύουν ότι χάρη στην Vavruška Τέπλιτσε απαλλαγούμε από την ετικέτα του συλλόγου, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φάση άνοιξη του πρωταθλήματος.

“Η νοοτροπία που κερδίζει αρχίζει. Στο Λίμπερκ, τσιμπούσε την ομάδα και τείνει να συγκεντρώνει το σύλλογο. Τώρα αποδεικνύεται ότι ο Liberec έχει κάποια εσωτερικά προβλήματα, αλλά δεν θέλω να το κάνω.Επίδραση χαρισματικός προσέγγιση πριν καμαρίνι του παίκτη και ο σύλλογος είναι ο λόγος για τον οποίο ο David Vavruška πραγματικά ιδανικό προπονητή για Teplice «, λέει ο αθλητικού διευθυντή.

Ο υποψήφιος νούμερο δύο ήταν γι ‘αυτόν Žižkov προπονητή Henry Trpišovský, αλλά τελικά πήρε προτιμούν Vavruška , η οποία πρέπει να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ελκυστικότητα του στυλ παιχνιδιού.

Skýpala επιβεβαίωσε επίσης ότι καταγράφει ενδιαφέρον για την μέσος Κονγκό Franciho Litsingiho. “Μιλάμε για την παράταση της σύμβασης, αλλά και άλλα κέντρα ενδιαφέρονται για αυτό. Μια Τσεχική “, είπε. “Αλλά δεν θα πω αν είναι η Σπάρτη”.