Fanoušci Aston Villa zuřili nad připomínkou “odlehčení a odlehčení” Joleona Lescotta


Joleon Lescott vyvolal ještě větší hněv od fanoušků Aston Villa poté, co popisoval jejich sestup z Premier League jako úlevu – nazýval to “váhu mimo ramena” pro hráče.

potvrzené jejich devátým po sobě následující porážkou, 1-0 v Manchesteru United, ve hře označené více fanouškovskými protesty proti týmu a představenstvu.Když správce správce Eric Black vyzval hráči z Villau, aby na závěr potvrdili své přívržence, jen pár hrdinů to udělal. Aston Villa se po porážce Manchester United podařilo odvolat z Premier League Přečtěte si více Lescott – kdo byl v centru několika nejoblíbenějších titulů klubu v této sezoně – pak způsobil další online reakci s komentáři, které udělal po posledním píšťalku. “Před začátkem hry jsme věděli, co jsme museli ale přijíždění do Old Traffordu není nikdy snadné, bez ohledu na to, v jaké situaci jste, “řekl BBC. “Ukázali jsme úroveň hrdosti, že v průběhu sezóny to asi nebylo dost.

” Je to o výsledcích, takže bez ohledu na to, jak jsme hráli v náplastech, jsme dnes odsunuti…Ale teď je potvrzeno, z našich ramen a můžeme těmto fanouškům dát to, co si zaslouží, nějaké představení. “Během sezóny jsme dali důvody, proč lidé na nás skočí.Je to součást fotbalu, musíme to vzít na bradě. Je to těžký čas v minutě. Ale v zadní části naší mysli je příští sezóna, abychom se povýšili. Jsem tady tak dlouho, jak mě chce Aston Villa. “Během utkání fanoušci Villa zpívali” Joleon Lescott: má nové auto “- odkaz na jeden z momentů, a to až do zlomeného vztahu mezi fanoušky a hráči v této sezóně. Lescott v únoru prohlásil, že tweet, který poslal po vražedné porážce 6-0 vítězné Liverpoole, která obsahovala pouze obrázek sportovního auta ve výši 125 000 liber, byla chybně poslána, zatímco telefon byl v kapse.Ospravedlnil se za tweet a za to, co nazval “mým a týmovým nedostatkem odhodlání za 90 minut.” To přišlo měsíc poté, co Lescott a brankář Brad Guzan se slovně střetli s vlastními fanoušky během zápasu 1-1 FA Cupu ve třetím kole Wycombe. Blackbird se snažil postavit mosty v médiích u Old Trafford, ale s kapitánem klubu Gabby Agbonlahor opět upadl, tentokrát obviněn z ” neškolený výcvik “, připustil, že opravení škody by trvalo nějakou dobu. Aston Villa Randy Lerner vedoucí k odplutí zbožně nepřipravená | Daniel Taylor Přečtěte si více

“Jsem pokořen naší podporou.V posledním zápase jsme měli 32.000, i když jsme za posledních čtyři roky viděli, že jsme vyhráli doma 18krát.

“Vše, co jsem se snažil udělat v krátké době jsem v klubu je dělat malé kroky vpřed, abych nabídl příznivcům nějakou podporu.

“Chápu, že mezi týmem a fanoušky je momentálně odpojení a na to musíme pracovat, protože fanoušci nechtějí aby útočil na svůj tým. Je to masivní transformace, kterou musíte udělat.

“Budete muset přesunout některé hráče a zjistíte, že nemůžete, a ztratíte některé hráče, které chcete zachovat.Rekonstrukce musí začít hned teď. “Villa byl porazen jediným cílem, impozantní Marcus Rashford, který se v sezoně změnil na sedm, ačkoli Louis van Gaal, stejně jako většina domácích příznivců, byl že jsem se nemohl zvednout, hráli jsme příliš pomalu, “řekl. “Chápu, že musíme poskytnout více zábavy.”