Unibet internetes sportfogadás


Patrick Vieira támogatja Arsène Wenger szigorú átruházási politikáját az Arsenalban, de azt mondja, hogy szükség lehet a megerősítésekre, miután az oldalt a Premier League kampánya elkezdte elkezdeni.

Az Arsenal szombaton a Leicester City-vel játszott, amikor elvesztette a Liverpool elleni megnyitó játékot az Emirates Stadionban a hónap elején. a rajongók és a Unibet média egyre nagyobb figyelmet szentelt a befektetés hiányáról a csapatba, mobil sportfogadás amely befejezte a második utolsó kampányt.A jelenlegi átviteli ablak alatt három kiegészítést tett a csapatára, így Granit Xhaka-t, Rob Holdingot és Takuma Asanót hozta. menjen és vásároljon 40 millió fontot meghaladó játékosokat, akik 10 millió fontot érnek el ”- mondta Vieira, aki 2004-ben kapta meg Wenger legutóbbi nyertes csapatát, és most kezeli a New York Cityt az MLS-ben. „De a másik oldalon a csapat nem olyan jó, mint Unibet korábban, és meg kell nyerni a labdarúgó-mérkőzéseket. Csalódtak, elvesztették a játékokat, amiket meg kellett volna nyerniük.

„A nemzedékem sok fizikailag erős játékos volt. Az elmúlt öt vagy hat évben az Arsenal több ilyen típusú mobil technikai játékossal járt.Most, amikor Arsenal-t nézem, igen jó focit játszanak, de csak úgy érzem, hogy hiányoznak valami – a fizikai jelenlét, a személyiség, ez az, amit hiányoznak. ”Premier League: 10 beszélgető pont a hétvégi akcióból.

A Manchester United 89 millió fontot költött, hogy visszaszerezze Paul Pogba-t a Juventusból és Vieira azt reméli, hogy a francia középpályás nem zúzódik a világ legdrágább játékosának nyomása alatt.

„Azt hiszem, fantasztikus játékos, nem kétséges, de azt is Unibet hiszem, hogy a Premier League más, és az árcédulának és az elvárásoknak köszönhetően nagy nyomás lesz a vállára.

„Meg kell találnia a helyes egyensúlyt, mert ha úgy gondolja, hogy saját maga nyeri meg a játékokat, akkor hatalmas hiba lesz neki, ha megpróbál Unibet valamit tenni, amit nem teheti meg, akkor is hatalmas hiba lesz. „