Mai puternic, vesel, mai frivol. Fotbalové Brno Baumbet a șters Olomouc


Cea mai mare parte a săptămânii a plouat, dar ca și cum soarele Baumbet a fost sâmbătă, curios cum prima primăvară va Brno fotbaliști la domiciliu. Pagina de start

Fani Polul în plus față de lumina soarelui a jucat un important sportivi de putere interne. În derby-ul cu Moravia Olomouc dominat, după o bine-meritata Baumbet victorie 2: 0 Zbrojovka a sărit în tabelul de liga pe flatant locul al șaselea.

“Am jucat bine, am reușit să o combinăm. Doar un păcat că acest lucru nu se joacă în aer liber „, a spus Brno Baumbet pariuri sportive ponturi atacantul Jakub Reznicek.

El sa referit la săptămâna Baumbet trecută.

secții antrenor Vaclav Kotala amintit în timpul premierei de primăvară la Slavia nazdárky temător și asul ofensator Cutter și-a frecat disperat mâinile.Într-o singură săptămână, dar magician transformat de recunoaștere a vorbirii Kotal Zbrojovka. „Faptul că am schimbat faza ofensivă Baumbet a trei jucători ne-a adus succes,“ savurează antrenor Brno.

Matus Lacko la mijloc nezmatkoval chiar și în situații mai complexe, după lajnách omletă din nou Milan Lutonský și David Pasek. „Stres Doar, militantismul sănătos Baumbet și Audacity ne-a adus o șansă“, a fost prezentarea Kotal.

Luton lovitură surescitat în minutul 45 a găsit atacantul Reznicek, ușor de înșelat Baumbet Vepřek vizita căpitan și portar de proiectarea chifle prostřelil.

„am un fel de complicat de manevrat, dar din fericire mingea neulítl-mă departe, așa că am putea face arde,“ Suter a descris scopul lui nouă în sezonul ligii.Zbrojovka Baumbet ca superioritate încoronat în prima jumătate a anului.

Asta Sigma lupta pentru viata liga nu a putut recunoaște chiar și după schimbarea părți. “A fost stilul nostru. Eram mai activi decât Slavia, ne-am Baumbet dorit mai mult “, a scris Alois Hyčka. „Antrenorul-l pus cap la cap bine, am fost mai puternici în balon.“

A fost doar iota răsfățați tine în 51 minute a crescut de la împușcat delicioase limita suprafeței de pedeapsă la 2: 0. Sigma scurtă pentru tot duelul niciodată Baumbet împușcat pe poarta de acasă, Dušan Melichárek a fost până la câteva colțuri fără muncă.

“Din partea Olomouc, bilele au fost zdrobite. Pavla Košťálová, în colaborare cu ceilalți, a reușit să o evite “, a spus Kotal. “Nu mă pot apăra pe mine însumi.Băieții Baumbet sunt din nou, dar nu lasa nimic „, a glumit Reznicek.

Acum, el ar putea în cele din urmă distruge oprimat Hanako treilea gol, nemarcat Buchta, cu toate acestea. “Sunt un târg, bine,” a spus un băiat de 27 de ani. – Ar fi trebuit să-l curăț cu o pătură la pol, nu ar fi o pretenție. În schimb, m-am oprit și am vrut să-i dau un Baumbet profesor. El a fugit bine și líznul la post. „

Cu toate acestea, pe el însuși cel mai bun împușcat Zbrojovka atenție. Cu trei minute înainte de sfârșitul jocului, arbitrul nu a văzut cartonașul galben. “Am vrut-o. A fost din Baumbet motive tactice „, a spus Reznicek.

Deoarece jednozápasovému pedeapsa pentru patru galben de avertizare în sezonul și trece aproape de ieșire Brno la Jablonec. “El a explicat că nu a vrut.Se spune Baumbet că este o răceală „, a spus antrenorul Kotal starea de spirit buna.

În plus față de farsa unică, dar apoi strateg strict întrebat ce are nevoie pentru a îmbunătăți în Brno joc. “La începutul meciului am fost un pic dificil. În unele momente, jucătorii mei sunt mai reticenți în a încerca să creeze ceva în spațiul aripilor. Ocolirea Baumbet oferta mai buna, selectarea site-ului „, enumerate Kotal.

Sâmbăta viitoare va fi a sasea Zbrojovka apăra un loc al optulea solid pe câmpul Jablonec. O astfel de condamnare nu ar fi credibila chiar inainte de sprijinul Baumbet optimist din Brno.