Roundup Champions League: Atlético end Bayern Mnichov neporažený pruh


Bayern se snažil, aby to bylo devět vítězství v řadě ve všech soutěžích, ale byly vykolejeny na straně Atlético, která si zasloužila 35-ti minutový náskok a zůstala neporažená v této sezóně. Přečtěte si více

Atlético, který porazil Bayern v semifinále soutěže v minulé sezóně, se chopil iniciativy, když Xabi Alonso dal míč ve středu pole, což Španělům umožnilo počítat.

Antoine Griezmann poslal Carrasco přes branku a belgický winger zasáhl levou levou nohu kolem bezmocného brankáře Bayern Manuela Neuera a mimo post.

Atlético to dokázalo udělat 2-0 a zbývá šest minut. , ale Griezmann penaltu uložil na břevno poté, co Arturo Vidal fauloval Filipeho Luise v této oblasti.

Výsledek dal Atlético na vrcholku šestice bodů ze dvou zápasů, z nichž tři obsadili Bayern.PSV Eindhoven a Rostov, kteří v Rusku vylosovali 2-2, jsou na jednom místě.

Gonzalo Higuaín byl vzdálenou vzpomínkou, když Napoli vytvořil vzrušující vystoupení, aby porazil čtvrtfinále Benfica 4-2. Zápasník Marek Hamsik v čele před Neapolem před 21 minutami před ničivým kouzlem tří branek v osmi minutách předčasně ve druhé polovině opustil portugalského šampiona, který se potácel. Arkadiusz Milik zametl domů pokutu a Mertens znovu zasáhl těsně před hodinou.

Benfica si užila vzrušení s Goncalo Guedesem a Eduardem Salviom, což dělalo úder vážnější.V dalším utkání ve skupině B se Besiktas konal na remízu 1: 1 od Dynamo Kyjev. na místě, kde před 34 lety natočili svůj evropský fotbalový debut.

Nebylo to nic víc než PSG, který byl na stadionu Vasila Levského poražen 1-0 o další bulharskou stranu – Lokomotiv Sofia. zaniklý pohár vítězů poháru v roce 1982, zasloužil si poté, co dominoval po celou dobu s Cavani běh show.