1xbet kurzové sázky


1xbet kurzové sázky

Ukažte, že jste věku
Stejně jako u většiny sportovních sázek, budete také muset prokázat svou totožnost na 1xbet. Jedná se o povinný krok z právního hlediska: být dospělou osobou je jedním z povinných požadavků na hru a výběr výhry. Poté vytvořte přední / zadní kopii svého průkazu totožnosti, abyste prokázali svůj věk a nahrajte jej do sekce pro nahrání (vizte, jak to udělat zde). Samozřejmě budete muset poslat kopii platného dokumentu! Pro potvrzení herního účtu obdržíte aktivační kód 1xbet a budete moci konečně nahrát kopii svého průkazu totožnosti z kurzové sázky vaší osobní oblasti. Budete mít 30 dnů na zaslání těchto základních informací do knihy.

Záloha 25 €
Nyní, když je váš účet otevřen a byl potvrzen, je čas se vsadit. V tomto případě máte k dispozici různé způsoby platby, od Kreditní karty až po Paypal, ale budete se muset vyhnout vkladům u Skrill a Neteller, které by vás vyloučily z propagace. Pokud jde o částku, která má být zaplacena, nezapomeňte vložit první sázku ve výši 25 €, abyste obdrželi maximum z první části bonusu 1xbet (100% první sázky až do výše € 25). Pokud můžete, uložte toto číslo jako první.

Sázka € 25 na podíl 2,00
Po prvním vkladu hledejte zajímavý podíl na sportu, který vás nejvíce zajímá. Pouze jedno omezení: nezapomeňte vsadit na minimální částku 2,00, jinak nebudete moci přijímat 1xbet 1xbet uvítací bonus (můžete vsadit v jednom nebo v kombo). Pokud máte rádi fotbal, projděte se fotbalovou nabídkou 1xbet a vyberte si sázku, která má nejlepší poměr kurzů a kurzů. V každém případě jsou kurzy na těchto stránkách obecně velmi vysoké a proto nebudete mít v počáteční volbě příliš mnoho potíží.

Získejte 1xbet bonus ve výši 25 €
Po první sázce € 25 na 1xbet obdržíte 1xbet bonus ve výši 100% ve výši € 25, který můžete vsadit na novou sportovní událost. 1xbet vám tedy umožňuje mít k dispozici volnou sázku bez ohledu na výsledek vaší sázky. Pokud vaše sázka vyhraje, vyděláte si dobrou částku již při prvním výstřelu a navíc vám dává šanci znovu vyhrát s freebetem. Pokud na druhou stranu nebudete mít s vaší první sázkou velké štěstí, můžete se vždy vykoupit pomocí € 25 bonusů 1xbet, které jste právě obdrželi: můžete si je okamžitě zahrát a nahradit svou počáteční ztrátu.

Do 90 dnů vsadíte dalších € 425
Byla získána první část 1xbet bonusu 1xbet; Jediné, co musíte udělat, je získat druhou část bonusu 1xbet a dosáhnout tak maximálně 100 €. Je to jednoduché, bude stačit strávit celkem 450 € za tři měsíce ve sportovních sázkách (150 € každý měsíc a v prvním měsíci první sázka ve výši 25 € je zahrnuta, takže za první měsíc bude stačit 125 €) a zbývajících 75 € získáte. 1xbet bonus 1xbet.
Získejte 75 € bonusu 1xbet rozděleného do tří tranší
Každých 30 dní tedy budete muset umístit celkové výdaje ve výši 150 EUR do sportovních sázek: máte čas si vybrat, jak nejlépe vsadit, takže se pokuste hlouběji analyzovat události, na kterých se rozhodnete hrát. Důležité je zapamatovat si sázku na kumulativní kurzy větší nebo rovné 2,00; Přijímají se jednorázové, násobné a systémové sázky. Každý měsíc obdržíte € 36 z bonusu 1xbet do 36 hodin od okamžiku, kdy jste splnili požadavky na propagaci.

1xbet bonus 1xbet: podmínky
Vysvětlili jsme to v několika jednoduchých krocích: 1xbet uvítací bonus 1xbet je velkorysý a snadno se k němu dostanete. Je však logické, že pro jeho přijetí musí být splněny určité podmínky. Zaprvé, nezapomeňte, že se k promo akci mohou připojit pouze noví hráči a tuto uvítací nabídku obdrží. Pokud již máte účet u operátora, nebo někdo používá vaši vlastní IP adresu, nebudete moci využít bonus 1xbet ve výši 100 € 1xbet. Kromě toho budete muset splnit požadavky na věk a pobyt v Itálii, abyste byli způsobilí pro propagaci. navíc budete muset umístit svou první sázku na sportovní akci s minimálním kurzem 2,00. Doporučujeme, abyste okamžitě vložili 25 €, abyste co nejvíce využili první tranše bonusu 1xbet, který si znovu pamatujeme, je 100% na první vklad. Můžete hrát na jedné nebo kombinované sázce nebo v systému, volba je na vás! Ostatní typy sázek provozovatel nepovažuje za platné pro propagační účely.